Hisar Pirireis Ortaokulu

Vizyon: Her alanda yetenekli öğrencilerimize destek vererek bilim, teknoloji, spor ve sanatta başarılı ve üretken bireyler yetiştiren bir kurum olmak.

Misyon: Velilerimizle işbirliği içerisinde öğrencilerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda çevresiyle uyumlu, yaratıcı, üretken, problem çözebilen, gelişen bilim ve teknolojiye uyum sağlamış; sanata, doğal ve tarihi güzelliklere duyarlı, kendisiyle barışık, bireyler olarak bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlamak

Başarılar:

Saatler: 08:50-15:40
Isınma: KALORİFER
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 378 528 30 95

WEB - https://hisarpirireisoo.meb.k12.tr

Adres - Hisar Köyü / Kurucaşile BARTIN

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuz Hisar Köyünde bulunmakta olup, köyümüzün temel geçim kaynağı tekne yapımı ve balıkçılıktır. Yaklaşık nüfus çevre köylerle beraber 800´ ü bulmaktadır.

Adres - Hisar Köyü / Kurucaşile BARTIN

Ulaşım İl merkezinden belli saatlerde sürekli minibüsler ulaşımı sağlamaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 60 Km, İlçe Merkezine 6 Km